Lasītāju receptes

vigato 2008-09-27

Mana gardā pica

Mīklai
1/2 L ūdens,
20 g sausā rauga,
30 g sāls,
800 g augstākā labuma miltu
Mērcei
svaigi tomāti,
nedadz olīveļļas,
sāls,
pipari,
bazilika,
un
Holandes siers
sēnes ,
dārzeņi

Visas mīklas satāvdaļas rūpīgi sajauc un liek norūgt apm. uz 40 min.
Mērces sastāvdaļas samaisa un lej jau uz izrrullētās mīklas. Sieru sarīvētu ber mērcē un visam pa virsu liek sēnes ar dārzeņiem. Var likt arī vai nu gaļu vai arī citreiz zivi, kā garšo labāk.
Ieziež pannu ar olīveļļu un liek visus komponentus uz tās. Pannu liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep , kamēr uzlocītās malas kļuvušas zeltaini brūnas.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Mākslinieces LINDAS FREIBERGAS personālizstāde “IR LABI”

Studiju gados Latvijas Mākslas akadēmijā vārdi „ir labi” simbolizē jautājumu - vai šis mākslas darbs ir pietiekami labs dotajam uzdevumam, savukārt pēc studiju beigšanas - tā ir...