Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-26

Pica ar bazilika mīklu

Sastāvdaļas:
5ēdk. margarīna "Eve"
½ gl piena
½ paciņa rauga
1 ola
6 tējk. cukura
½ paciņa kaltēta bazilika
½ tējk. sāls
4 gl miltu
2ēdk. eļļas
sīpoli
desa/gaļa/šķiņķis
siers
paprika
ketčups

Pagatavošana:

Izkausē margarīnu, piliek klāt cukuru un sāli, sakuļ, tad piekuļ klāt olu. Taisa ieraugu- siltā pienā izšķīdina raugu un pieliek mazliet cukuru, ļauj lai mazliet uzrūgst. Tad to pievieno olu maisījumam, pievieno miltus, eļļu,visu labi samīca, tā,lai neliptu pie rokām un bļodas malām. Atstāj siltumā,lai uzrūgst.

Tikmēr sacep sīpolus, ar kādu vien desu, gaļu, vai šķiņķi.

Kad mīkla uzrūgusi, izveltnē to un liek uz ieeļļotas plāts, man no šāda mīklas daudzuma sanāca divas plātis. Virsū smērē ketčupu prāvā kārtā, tad pa virsu ceptos sīpolus un gaļu, pa virsu bagātīgi ber sieru, un to savukārt apber ar kubiciņos sagrieztu papriku.

Cep vidējā karstumā, apm 20 min, kamēr siers izkusis, un mīklas pamatne palikusi brūna.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mīkstais margarīns ir mazāk piesātināts ar taukiem un veselīgāks par dzīvnieku sviestu un cieto margarīnu

Pasākumi

"French Electro Connection II"



24.jūlijā klubs "Dirty Deal Cafe"
sadarbībā ar "Francijas Kultūras Centru" piedāvā Franču elektroniskās
mūzikas pasākumu "French Electro Connection II",...