Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-26

Baklažānu pica

Sastāvdaļas:
picas pamatne
ķiploku kečups
Mozzarella siers
spināti
baklažāns
cukini
paprika
pētersīļi
baziliks
oregano
sāls

Pagatavošana: (laiks: 15 minūtes)

1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 250C.

2. Sargriež visus dārzeņus nelielos kubiņos. Sakapā zaļumus. Uz rupjās rīves sarīvē sieru.

3. Picas pamatni noziež ar ķiploku kečupu. Ņem apmēram divas saujas katru dārzeņu un kārto uz pamatnes, uzber sāli pēc garšas, pārkaisa zaļumus un rīvēto sieru.

4. Liek cepeškrāsnī vidējā augstumā un cep 6-7 min.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

Labvēlīgais Tips: „Mums būs šovs!”

„Mēs par to nekautrējamies – mums būs šovs.”, ar šādiem vārdiem grupa „Labvēlīgais Tips” nekautrējoties paziņo, ka šogad 2. un 3. oktobrī 19.00 Arēna Rīga amfiteātrī rīkos divus lielos šovus. ...