Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-26

Sama pica

Sastāvdaļas:
• 40 g konservētu anšovu
• 40 g melno olīvu bez kauliņiem
• 2 tējk. konservētu mazo kaperu
• 150 g sama filejas vai citas baltās zivs filejas
• ½ citrona
• sāls, pipari

Pagatavošana:

Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C temperatūrai. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar sieru. Virsū kārto anšovus, olīvas, strēmelītēs sagrieztu zivs fileju, kaperus. Pārkaisi sāli un piparus, uzspied citrona sulu un cep 15 minūtes

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 05. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē no 3. jūnija līdz 6. septembrim skatāma Jura Dimitera plakātu izstāde „Political Animal. Politiskais dzīvnieks”.

Izstādē...