Lasītāju receptes

saulux3 2008-09-24

Sama pica

Sastāvdaļas:
• 40 g konservētu anšovu
• 40 g melno olīvu bez kauliņiem
• 2 tējk. konservētu mazo kaperu
• 150 g sama filejas vai citas baltās zivs filejas
• ½ citrona
• sāls, pipari

Pagatavošana:

Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C temperatūrai. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar sieru. Virsū kārto anšovus, olīvas, strēmelītēs sagrieztu zivs fileju, kaperus. Pārkaisi sāli un piparus, uzspied citrona sulu un cep 15 minūtes

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

"French Electro Connection II"



24.jūlijā klubs "Dirty Deal Cafe"
sadarbībā ar "Francijas Kultūras Centru" piedāvā Franču elektroniskās
mūzikas pasākumu "French Electro Connection II",...