Lasītāju receptes

vigato 2008-09-24

Debešķīgā zemeņu pica

Pamatnei
200 g sviesta,
2/3 gl.cukura,
1 ola,
1/4 tējk. cepamā pulvera,
1/8 tējk. sāls,
1 1/2 tējk. vaniļas,
2 1/3 gl. miltu
Pildījumam
200 g krējuma siera,
1/4 gl. zemeņu masas,
1 tējk. medus,
2 tējk. cukura,
1 1/2 gl. svaigu zemeņu


Sviestu samaisa ar cukuru, kamēr iegūst mīkstu , viendabīgu masu. Pievieno olu , cepamo pulveri , sāli un vaniļu, turpina maisīt , pievieno miltus un visu kārtīgi sajauc.
Gatavo mīklu ieliek starp divām cepampapīra sloksnēm un ieliek ledusskapī uz 20 min. Tad mīklu izņem un izrullē 1/2 cm plānu , apaļu formu. Ievieto cepamā pannā un cep cepeškrāsnī apm. 25 min. vai kamēr gaiši brūna. Pilnīgi atdzesē.
sajauc krējuma sieru ar zemeņu masu , medu un cukuru, samaisa. Pārklāj ar to atdzesēto picas pamatni, atstājot 1 cm platas malas. Ārējo malu apliek ar veselām zemenēm, picas vidu piepilda ar šķēlēs sagrieztām.
Medu ar ūdeni sajauc un pārziež gatavo picu.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Garšas kārpiņas dzīves ilgums ir 10 dienas

Pasākumi

FONTAINE FESTIVAL LIEPĀJĀ

FONTAINE FESTIVAL

„Flashlight” fināls

Habemus

The Hobos

Mavourneen(rock – Dānija)

Frank Zappa Project

Kuchenbeat

+ Prison Bar striptease, Ap Art filmu telts un daudz kas...