Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Pica neapoliešu gaumē

30 g rauga,
1/8 L piena,
500 g miltu,
90 g margarīna,
1 tējk. sāls,
eļļa,
tomāti,
salami desa,
šķiņķis,
sīpoli,
paprika,
rīvēts siers,
kečups,
timiāns,
asā paprika

No rauga, miltiem , margarīna un sāls sagatavo mīklu. Apsedz un noliek siltā vietā. Kad mīkla uzrūgusi , to vēlreiz pārmīca, izrullē un ļauj vēlreiz uzrūgt.
Mīklu liek cepamajā formā un ar dakšiņu sadursta. tad nosmērē ar eļļu un kārto virsū tomātu , salami desas un sīpolu ripiņas,paprikas un šķiņķa gabaliņus, uzlej kečupu. Pēc tam pārkaisa garšvielas , sieru un vēlreiz uzziež eļļu.
Cep cepeškrāsnī apm. 30 min., līdz gatava.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

"doremi.lv TOP 10" – Latviešu radio ēterā

Svētdien, 11. janvārī plkst. 11.00 Latviešu radio (96,8Mhz frekvencē) sāks skanēt raidījums ‘Doremi.lv Top 10’. Raidījums šajā laikā turpmāk būs dzirdams ik nedēļu, tā vadītājs...