Lasītāju receptes

vigato 2008-09-23

Pica neapoliešu gaumē

30 g rauga,
1/8 L piena,
500 g miltu,
90 g margarīna,
1 tējk. sāls,
eļļa,
tomāti,
salami desa,
šķiņķis,
sīpoli,
paprika,
rīvēts siers,
kečups,
timiāns,
asā paprika

No rauga, miltiem , margarīna un sāls sagatavo mīklu. Apsedz un noliek siltā vietā. Kad mīkla uzrūgusi , to vēlreiz pārmīca, izrullē un ļauj vēlreiz uzrūgt.
Mīklu liek cepamajā formā un ar dakšiņu sadursta. tad nosmērē ar eļļu un kārto virsū tomātu , salami desas un sīpolu ripiņas,paprikas un šķiņķa gabaliņus, uzlej kečupu. Pēc tam pārkaisa garšvielas , sieru un vēlreiz uzziež eļļu.
Cep cepeškrāsnī apm. 30 min., līdz gatava.

LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Gurķi labāk saglabājas kopā ar āboliem

Pasākumi

Vēl desmit dienas Cēsīs apskatāma izstāde LTF 20 gadu atcerei

Līdz janvāra beigām Cēsu Izstāžu namā aplūkojama tematiskā izstāde „Tautas frontes 20 gadu atcerei”....