Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-23

Pica ar ananāsiem un šķinķi

Sastāvdaļas:
Picas plātne ( var gatavot mīklu arī pats, tad pica ir sulīgāka)
Ananāsi
Šķiņķis
Siers
Kečups

Pagatavošana:

Picas plātni pārziež ar kečupu.

Sagriež šķēlēs ananāsus, šķiņķi, sarīvē sieru.

Liek uz picas plātnes šķiņķi un pārkaisa ar sieru.

Cep cepeškrāsnī aptuveni 10 min. Tad uzklāj ananāsu šķēlītes un patur cepeškrāsnī vēl 5 min. Ja ananāsus liks jau pašā sākumā, tie sieram kūstot slīdēs nost no picas!

Protams, pēc katra paša fantāzijas picu var papildināt ar dažādām citām piedevām!

Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Ziemeļindijas mūzikas koncerts „Indijas iedvesma”

14. augustā plkst. 19.00 Latvijas Mākslas Akadēmijas Aulā notiks
Indijas klasiskās mūzikas koncerts „Indijas Iedvesma”, kas veltīts
Indijas Neatkarības dienai. Koncertā piedalīsies...