Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-23

Tunča-laša pica

Sastāvdaļas:
Picas mīklas pamatne
Salātu mērce
Gabaliņš Zelta siera
Kūpināts lasis 3 šķēles
Kārbiņa konservēta tunča
Riekšava atsaldētu garneļu
Eļļas-ķiploku mērce
Oregano

Pagatavošana: (laiks: 8 minūtes)

Paņem gatavu picas mīklas pamatni. Visai picas virsmai uzziež salātu mērci, kad plānās šķēlēs un nelielos gabaliņos sagrieztu kūpinātu lasi. Starp laša gabaliņiem – konservēta tunča gabaliņus.

Picai uzber atsaldētas garneles, pārkaisa rīvētu Zelta sieru. Picu cep krāsnī +220 – 285 grādu temperatūrā 8-10 minūtes.

Gatavās picas maliņas apsmērē ar eļļas-ķiploku mērci un picu pārkaisa ar oregano, rotā ar konservētiem kaperiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Mūsdienu deja

Tā pati, ko zinātāji sauc par laikmetīgo deju
Tā pati, kas pamatā mūsdienu dejas izrādēm
Tā pati, kas skaista un veselīga ...