Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-23

Pica ar lasi

Sastāvdaļas:
¼ lavaša
100-120 g svaiga laša filejas
60 g siera mozzarella
dažas zaļās olīvas
1 tomāts
saujiņa spināti
citonpipari

Pagatavošana:

Lavāšu pārziež ar augu eļļu, virsū klāj laša, siera un tomāta šķēlītes. Pārkaisa ar citronpipariem, zaļo olīvu pusītēm un sagrieztiem vai saplūkātiem spinātiem. Cep 200 grādu temperatūrā 10 minūtes.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Auglis ar vislielāko kaloriju saturu ir avokado

Pasākumi

PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA

Gētes institūts Rīgā sadarbībā ar Latvijas Okupācijas muzeju, Latvijas Mākslinieku savienību un Latvijas Nacionālā bibliotēku izsludina jaunu konkursu: PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA....