Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-23

Pica ar garnelēm

Sastāvdaļas:
¼ lavaša
100 g garneļu
50 g siera šķēles
4-5 ķirštomātiņi
½ paprikas
bazilika lapiņas
2 ēdam.k kečupa
karijs
sāls

Pagatavošana:

Lavašu pārziež ar augu eļļu, pārlaista ar kečupu, pārklāj ar siera šķēlēm. Virsū liek sagrieztu papriku, ķirštomātiņus, garneles, pārkaisa ar kariju, sāli un bazilika laipņām. Cep 250 grādu temperatūrā 6-7min.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 06. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

DIVAS JAUNAS BRITU GRUPAS PAPILDINA POSITIVUS FESTIVĀLA PROGRAMMU

Apstiprināta jaunu mākslinieku piedalīšanās lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Baltijā POSITIVUS FESTIVAL, kas 17.-18.jūlijā notiks Salacgrīvā. Tās ir divas  daudzsološas...