Lasītāju receptes

Pica 6 personām

ligatt 2008-09-22

Pica 6 personām

Gatavošanas laiks: 10 minūtes, cepšanai — 5 minūtes

• 40 g konservētu anšovu
• 40 g melno olīvu bez kauliņiem
• 2 tējk. konservētu mazo kaperu
• 150 g sama filejas vai citas baltās zivs filejas
• 1/2 citrona
• sāls, pipari
Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C temperatūrai. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar sieru. Virsū kārto anšovus, olīvas, strēmelītēs sagrieztu zivs fileju, kaperus. Pārkaisi sāli un piparus, uzspied citrona sulu un cep 15 minūtes.
Ar picu iesaku baudīt itāļu baltvīnu, kas darināts Soave reģionā Itālijas ziemeļos, piemēram, Zonin Soave Classico DOC 2001, kas lieliski papildinās šo picu garšu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 23. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

1 unce satur aptuveni 28 gramus produkta

Pasākumi

PRĀTA VĒTRA PREZENTĒ JAUNU SINGLU UN VIDEO KLIPU

Trešdien, 17.jūnijā, vieni no Positivus festivāla galvenajiem māksliniekiem – grupa Prāta Vētra radiostacijām nodos savu jauno singlu „Bēdz” no albuma „Tur kaut kam ir jābūt” un...