Lasītāju receptes

Pica 6 personām

ligatt 2008-09-22

Pica 6 personām

Gatavošanas laiks: 10 minūtes, cepšanai — 5 minūtes

• 40 g konservētu anšovu
• 40 g melno olīvu bez kauliņiem
• 2 tējk. konservētu mazo kaperu
• 150 g sama filejas vai citas baltās zivs filejas
• 1/2 citrona
• sāls, pipari
Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C temperatūrai. No mīklas izgriezto apli pārzied ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar sieru. Virsū kārto anšovus, olīvas, strēmelītēs sagrieztu zivs fileju, kaperus. Pārkaisi sāli un piparus, uzspied citrona sulu un cep 15 minūtes.
Ar picu iesaku baudīt itāļu baltvīnu, kas darināts Soave reģionā Itālijas ziemeļos, piemēram, Zonin Soave Classico DOC 2001, kas lieliski papildinās šo picu garšu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 17. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

Starptautiska izstāde „Zīmes tautas lietišķajā mākslā”

Laikā no 2009.gada 18. jūnija līdz 16. augustam Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūra sadarbībā ar Latviešu tautas mākslas savienību un valsts aģentūru „Latvijas...