Lasītāju receptes

ligatt 2008-09-22

Kabaču "pica''

Sagriež šķēlītēs kabaci un katru gabaliņu mazliet apkaisa ar garšvielām. Ļauj nedaudz visam ievilkties. Uz pannas uzlej eļļu un kabaču šķēlītes cep no abām pusēm. Tad uz katras no tām uzliek nedaudz “Mildas” majonēzes, kurai pievienots sasmalcināts ķiploks. Tad uz tā visa uzliek nedaudz sīki sagrieztus desas gabaliņus (var ņemt arī vistu u.c.), pēc tam pārkaisa ar sīki sagrieztiem tomātu gabaliņiem. Visam vēl pārkaisa sarīvētu sieru, uzliek vāku un uz lēnas uguns pasutina, līdz siers izkusis. Garšo lieliski!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 25. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Ceturtdien sākas biļešu tirdzniecība uz Madonnas koncertu Tallinā

Koncertaģentūra "FBI" informē: šoceturtdien, 5. martā, plkst. 10.00 sākas biļešu tirdzniecība uz vienīgo Madonnas koncertu Baltijā, kas norisināsies 4. augustā vairāk nekā 70...