Lasītāju receptes

ligatt 2008-09-22

Kabaču "pica''

Sagriež šķēlītēs kabaci un katru gabaliņu mazliet apkaisa ar garšvielām. Ļauj nedaudz visam ievilkties. Uz pannas uzlej eļļu un kabaču šķēlītes cep no abām pusēm. Tad uz katras no tām uzliek nedaudz “Mildas” majonēzes, kurai pievienots sasmalcināts ķiploks. Tad uz tā visa uzliek nedaudz sīki sagrieztus desas gabaliņus (var ņemt arī vistu u.c.), pēc tam pārkaisa ar sīki sagrieztiem tomātu gabaliņiem. Visam vēl pārkaisa sarīvētu sieru, uzliek vāku un uz lēnas uguns pasutina, līdz siers izkusis. Garšo lieliski!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Grupa “Remix” prezentēs jauno DVD ierakstu

Latviešu supergrupa “Remix” 27.augustā ar prezentācijas koncertu Dzintaru koncertzālē atzīmēs jaunā DVD “Uz veselību!” klajā nākšanu....