Lasītāju receptes

ligatt 2008-09-22

Kabaču "pica''

Sagriež šķēlītēs kabaci un katru gabaliņu mazliet apkaisa ar garšvielām. Ļauj nedaudz visam ievilkties. Uz pannas uzlej eļļu un kabaču šķēlītes cep no abām pusēm. Tad uz katras no tām uzliek nedaudz “Mildas” majonēzes, kurai pievienots sasmalcināts ķiploks. Tad uz tā visa uzliek nedaudz sīki sagrieztus desas gabaliņus (var ņemt arī vistu u.c.), pēc tam pārkaisa ar sīki sagrieztiem tomātu gabaliņiem. Visam vēl pārkaisa sarīvētu sieru, uzliek vāku un uz lēnas uguns pasutina, līdz siers izkusis. Garšo lieliski!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 07. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Aizvadīts otrais jauno Latvijas izpildītāju koncerts sadarbībā ar Onyx Records

Šī gada 25. aprīlī, bārā/restorānā „CATS” notika mūzikas portāla Onyx Records izpildītāju koncerts. Tā mērķis bija popularizēt jaunos Latvijas izpildītājus, kā arī pieteikt...