Lasītāju receptes

ligatt 2008-09-22

Kabaču "pica''

Sagriež šķēlītēs kabaci un katru gabaliņu mazliet apkaisa ar garšvielām. Ļauj nedaudz visam ievilkties. Uz pannas uzlej eļļu un kabaču šķēlītes cep no abām pusēm. Tad uz katras no tām uzliek nedaudz “Mildas” majonēzes, kurai pievienots sasmalcināts ķiploks. Tad uz tā visa uzliek nedaudz sīki sagrieztus desas gabaliņus (var ņemt arī vistu u.c.), pēc tam pārkaisa ar sīki sagrieztiem tomātu gabaliņiem. Visam vēl pārkaisa sarīvētu sieru, uzliek vāku un uz lēnas uguns pasutina, līdz siers izkusis. Garšo lieliski!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Voldemārs Avens (ASV) Personālizstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) no 2009.gada 16.jūlija līdz 23.augustam būs skatāma Amerikā dzīvojoša latviešu mākslinieka, arhitekta un...