Lasītāju receptes

Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem

ligatt 2008-09-22

Pica ar šķiņķi, ananāsiem un šampinjoniem

Pica ir no tiem ēdieniem, kas labi garšo mājās gatavota vai picērijā cepta, jo, manuprāt, veikalā nopērkamās grūti ir nosaukt par picām. Turklāt mājās ceptajām ir vairākas priekšrocības - ir iespēja pagatavot tik lielu, cik sirds vēlas un sastāvdaļas pielāgot savām vēlmēm.

Pats vienkāršākais picas pagatavošana variants ir izmantot smilšu mīklu, kas jau gatava ir nopērkama veikalā.

Sastāvdaļas
smilšu mīkla
maltā gaļa
tomātu mērce
šķiņķis
marinēti šampinjoni
konservēti ananāsi
marinēti zaļie tomāti
majonēze

Šī pica būs ļoti sātīga, tāpēc ar vienu plāti pietiks 4 cilvēkiem. Mīklu izveltnē un liek uz ietaukotas cepampannas. Uz mīklas plānā kārtiņā uzsmērē tomātu mērci.
Uz tomātu mērces liek apceptu malto gaļu, pāri kārto šķinķa šķēlītes. Tad liek ananāsus, marinētus šampinjonus un marinētus zaļos tomātus. Visam pa virsu ber speciālo picas garšvielu vai pēc savas izvēles dažādu garšugu maisījumus. Pāri picai var uzziest nedaudz krējumu vai majonēzi.



Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Francijā ir vislielākais siera patēriņš uz vienu iedzīvotāju

Pasākumi

Netīrās dejas "Dirty Deal Cafe"

Piektdien, 21. augustā, Maskavas ielā 12/k2 viesosies Quazar un Justas Fresh - puiši no mākslinieku apvienības „Mondayjazz” (Jazz for the Working Class), kas rīko labākās ballītes...