Lasītāju receptes

andra33 2008-09-22

Asās mini picas.

Sastāvdaļas:
APAKŠĒJAI KĀRTAI
½ tējkarotes sinepju
½ tējkarotes cepamā pulvera
½ tējkarotes paprikas pulvera
¼ tējkarotes sāls
100 g miltu
25 g sarīvēta Čedaras siera
1 sakultu olu
25 g sviesta
1 ēdamkaroti piena
TOMĀTU MĒRCEI
12 g sviesta
½ tējkarotes pūdercukura
½ sīki sasmalcināta sīpola
400 g konservētu sasmalcinātu tomātu
1 tējkaroti tomātu biezeņa
VIRSKĀRTAI
1 paciņu Mozarellas siera
3 sagrieztus saldos piparus
5-6 sagrieztas olīvas
1 paciņu salami desas
1 kārbu saldās kukurūzas
1-2 vārītus sparģeļus
2 sarkanos sīpolus
75 g Čedaras siera
1 paciņu sagriezta šķiņķa

Pagatavošana: (laiks: 80 minūtes)

1.Uzkarsē cepeškrāsni. saliec bļodā visas apakšējai kārtai vajadzīgās sastāvdaļas un kārtīgi sakul mīklu.2. Mīklu sadali desmit daļās.Katru gabaliņu samīci bumbiņā,tad bumbiņu saplacini.3. Pannā ieklāj cepamo papīru. Uz tā saliec mīklas ripiņas. Katrā ripiņā iedur ar dakšiņu.4. TOMĀTU MĒRCES PAGATAVOŠANA. Katlā vai pannā izkausē sviestu un cep sīpolus, līdz tie ir mīksti. pievieno visas pārējās mērces sastāvdaļas un karsē.5. Apmram pēc desmit minūtēm,kad mērce sabiezējusi,uzziet to plānā kārtiņā katrai ripai.6. Tad pēc savas izvēles uzliec pildījumu,pārkaisi ar sieru un 20 minūtes cep cepeškrāsnī,līdz ripiņas kļūst zeltaini brūnas un pārkājas ar zeltainiem pūslīšiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Stipri etiķaini ēdieni samazina mēles jūtīgumu un spēju atšķirt skābu, rūgtu, sālītu un saldu garšu

Pasākumi

Uz Andrea Bočelli koncertu Viļņā dienas laikā pārdoti 10 tūkstoši biļešu

Koncertaģentūra “Makroconcert” informē, ka uz pasaulslavenā operdziedātāja Andrea Bočelli (Andrea Bocelli) koncertu vienas diennakts laikā kopš biļešu tirdzniecības sākuma pārdots...