Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-09

Pica SCHOOL

100 g picas mīkla
50 g tomātu mērce
80 g Doktora desa
50 g marinēts gurķis
80 g Mocarellas siers
baziliks

Plāni izveltnē mīklu un pārziež ar tomātu mērci. Uzliek sieru, plānās šķēlītēs sagrieztu desu un gurķi, uzkaisa baziliku.
Cep 310 grādu temperatūrā apm . 3 - 5 min.

LAI SMEĶĒ !

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Paldies! Smeķē labi!
09.12.2007. plkst. 21:24

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Dīvām savs singls

Dziedātāja Amber (Aija Vītoliņa), kura ir viena no dziedošajām dīvām, kuras 29. maijā uzstāsies Dzintaru koncertzālē notiekošajā “LaFleur DĪVU NAKTĪ”, ir ierakstījusi speciālu...