Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-09

Pica SCHOOL

100 g picas mīkla
50 g tomātu mērce
80 g Doktora desa
50 g marinēts gurķis
80 g Mocarellas siers
baziliks

Plāni izveltnē mīklu un pārziež ar tomātu mērci. Uzliek sieru, plānās šķēlītēs sagrieztu desu un gurķi, uzkaisa baziliku.
Cep 310 grādu temperatūrā apm . 3 - 5 min.

LAI SMEĶĒ !

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Paldies! Smeķē labi!
09.12.2007. plkst. 21:24

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Agonija. Juris Utāns, Ivars Poikāns, Māris Subačs, Juris Putrāms, Andrejs Kalnačs. Glezniecība un grafika

No 2008.gada 15.augusta līdz 7.septembrim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) būs skatāma izstāde Agonija....