Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-06

Pica austrumu gaumē

MĪKLAI
20 g rauga
1/2 tējk. cukura
500 g miltu
1/2 tējk. sāls
250 g skābā jogurta
50 ml olīveļļas
PILDĪJUMAM
1-2 sīpoli
250 g tomātu
saišķītis pētersīļu
2 ēdamk. olīvelļas
100 g riekstu
250 g jēra gaļas
250 g liellopa gaļas
1 tējk. kanēļa
2 ēdamk. etiķa
sāls
pipari
Tabasco mērce
granātābolu sēkliņas


Raugu samaisa ar cukuru.Miltus ieber bļodā , vidū izveido iedobīti un uz tās malām uzkaisa sāli. Iedobē ielej jogurtu , olīveļļu un raugu ar cukuru.Rūpīgi samīca gludu , mīkstu mīklu. ja nepieciešams pievieno vēl nedaudz ūdens. Pārklāj ar dvielīti , noliek siltā vietā un ļauj 1- 2 stundas rūgt.
Sasmalcina sīpolus, tomātus un pētersīļus. Eļļā apbrūnina riekstus un noliek maliņā. Apcep sīpolus, pievieno maltu gaļu un apcep to.Pievieno tomātus , garšvielas un etiķi.Pēc tam visu atdzesē.
Mīklu izveltnē 3 mm biezumā un uzklāj uz ietaukotas plāts.Virsū uzliek pildījumu , pārkaisa ar riekstiem un cep apm. 20 min. 220 grādu karstā cepeškrāsnī.
Gatavai picai bagātīgi pārkaisa granātābola sēklas.


LAI IZDODAS !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

Dragrace sezona Latvijā atklāta!

Žurnāla „Forsāža” rīkotajās dragreisa sezonas atklāšanas sacensībās „Battery Drag Meeting 2008” Latvijas skatītājus priecēja gan Latvijas ātrākie braucēji, gan ātrākie no...