Lasītāju receptes

Pica Margarita

sooch 2007-12-03

Pica Margarita

6 personām
Gatavošanas laiks 5 minūtes, cepšanai 10 minūtes

Pamatnei:
1 iepakojums saldētas picu mīklas
1 mazs tomāts
neliela šūipsna kaltētas raudenes jeb oregano
neliela šķipsna sasmalcināta bazilika
1 tējk. olīveļļas
80 g Parmezānu, Rigamontu vai citu labi kūstošu sieru
Sāls
melnie un baltie pipari

Pildījumam:
50 g Mozzarella sieru
1 liels tomāts
Sāls, pipari
2 ēdk. svaigi smalcināta bazilika

1. Sagatavo pamatpildījumu. Tomātus applaucē, novelc miziņu, izņem sēklas un sagriez palielos gabalos. Liec tos blenderī, klāt pievienojot garšvielas, sāli un pakāpeniski pievienojot eļļu, līdz mērce ir viendabīga. Sieru izmanto, kad tiek gatavotas picas. To liek pa virsu tomātu mērcei, kam pēc tam virsū liek picas Margarita pildījumu.
2. Cep picu. Sakarsē cepeškrāsni līdz 250°C. No mīklas izgriezto apli pārsmērē ar iepriekš sagatavoto mērci, pārkaisi ar picas pamatnes sieru un Mozzarella siera gabaliņiem. Tam liec virsū sagrieztas tomātu šūēlītes. Pārkaisi ar sāli un pipariem un cep cepeškrāsnī 10 minūtes. Pēc cepšanas karstu picu pārkaisi ar svaigu baziliku.
Labu apetīti!;)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 15. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Akcija "Atsūti bildi un dodies uz šīs vasaras jautrāko disko ballīti!" ATCELTA!

Tā kā Boney M un Bad Boys Blue koncerts Ogres estrādē 22. augustā ir atcelts, arī mēs nevaram izspēlēt vairs biļetes uz šo pasākumu.Ceram, ka tas nesagādās nevienam neērtības un lielu...