Pica ar Briseles kāpostiem

Pica ar Briseles kāpostiem

Briseles kāpostus novāriet sālsūdenī 5-7 min. Lai pagatavotu mīklu, miltus sajauciet ar sviestu, biezpienu, sāli, dillēm, olas dzeltenumu, pienu, sāli un sodu. Kārtīgi sajauciet un mīklu izrullējiet plānā apļveida formā. Lieciet uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, un apberiet ar sasmalcinātu speķi. Pa virsu lieciet vārītus kāpostus, aplejiet ar majonēzi, kas sajaukta ar olu dzeltenumiem, un apberiet ar sieru un mandelēm. Cepiet 220 oC līdz ir gatava. Pasniedziet karstu un apberiet ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

UPEs apgādā ir iznācis šūpuļdziesmu ieraksts „Mēness ceļu rādīs miega peles vezumam”

Dziesmu autors – KĀRLIS KAZĀKS.
Ainars Mielavs, izdevniecības vadītājs: „Kārli pazīstu kā ļoti atbildīgu un domājošu dziesmu autoru vēl no viņa kādreizējās grupas OCEANFALL...