Pica "Četri gadalaiki"

Pica "Četri gadalaiki"

Sparģeļus novāriet sālsūdenī 8-12 min. Sēnes sagrieziet šķēlītēs, apcepiet ar sagrieztiem ķiplokiem daļā eļļas un apberiet ar sāli. Tomātus applaucējiet, noņemiet mizu, smalki sagrieziet un nedaudz pasautējiet. Mīklu izrullējiet plānā apļveida formā, uzlieciet uz cepamā papīra, kas apšļakstīts ar eļļu, apšļakstiet ar eļļu arī picas mīklu un aplejiet ar siltu tomātu mērci. Mīklu sadaliet 4 daļās. Uz vienas daļas lieciet šampinjonus, uz otras - salami un olīves (bez kauliņiem), uz trešās - sparģeļus un uz ceturtās - anšovus un olīves. Pa virsu uzberiet rīvētu sieru un garšvielu maisījumu, apšļakstiet ar eļļu un cepiet cepeškrāsnī 220 oC 20 min. Pasniedziet karstu.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tikai bez tiem sparģeļiem .
05.08.2007. plkst. 17:23
Piekrītu vigato !!
09.07.2007. plkst. 16:56
es uz vinu vienreiz noskatijos...bet neiedrosinajos
03.07.2007. plkst. 15:39
Lai nu mums visiem pietiktu šī gardā papediena tiešām visiem gadalaikiem ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
03.07.2007. plkst. 10:36

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2014. gada 21. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pēc pārēšanās dzirde kļūst mazāk asa

Pasākumi

POSITIVUS FESTIVĀLĀ ARĪ KINO PROGRAMMA

Par neatņemamu Positivus festivāla sastāvdaļu ir kļuvusi kino „skatuve”. Arī šogad kāpās pie jūras tiks izveidota īpaša Balsam Club kinozāle, kurā kino gardēžus priecēs Future...