Pica "Četri gadalaiki"

Pica "Četri gadalaiki"

Sparģeļus novāriet sālsūdenī 8-12 min. Sēnes sagrieziet šķēlītēs, apcepiet ar sagrieztiem ķiplokiem daļā eļļas un apberiet ar sāli. Tomātus applaucējiet, noņemiet mizu, smalki sagrieziet un nedaudz pasautējiet. Mīklu izrullējiet plānā apļveida formā, uzlieciet uz cepamā papīra, kas apšļakstīts ar eļļu, apšļakstiet ar eļļu arī picas mīklu un aplejiet ar siltu tomātu mērci. Mīklu sadaliet 4 daļās. Uz vienas daļas lieciet šampinjonus, uz otras - salami un olīves (bez kauliņiem), uz trešās - sparģeļus un uz ceturtās - anšovus un olīves. Pa virsu uzberiet rīvētu sieru un garšvielu maisījumu, apšļakstiet ar eļļu un cepiet cepeškrāsnī 220 oC 20 min. Pasniedziet karstu.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Tikai bez tiem sparģeļiem .
05.08.2007. plkst. 17:23
Piekrītu vigato !!
09.07.2007. plkst. 16:56
es uz vinu vienreiz noskatijos...bet neiedrosinajos
03.07.2007. plkst. 15:39
Lai nu mums visiem pietiktu šī gardā papediena tiešām visiem gadalaikiem ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
03.07.2007. plkst. 10:36

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2015. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Papardes zieda noslēpums

Jāņu nakts ir maģijas un brīnumu pilna. Viena no skaistākajām Jāņu nakts tradīcijām ir papardes zieda meklēšana. Paaudžu paaudzēm tautā klīst nostāsti par papardes ziedu, ko tikai...