Lasītāju receptes

vigato 2008-09-25

Pikantais pīrāgs

500 g biezpiena,
100 g žāvētas cūkgaļas,
1-2 marinēti gurķi,
2 olas,
50 g margarīna,
2-3 ēdamk. mannas,
1 sīpols,
1 ķiploka daiviņa,
1/4 čilli pāksts,
zaļumi,
sāls


Uz pannas sakarsētā taukvielā apcep sagrieztu cūkgaļu. Pievieno sakapātu sīpolu, gurķus, čili piparus. Visu izkarsē , tad atdzesē.
Biezpienu izberž caur sietu, pievieno olas , saceptos produktus, ķiplokus, mannu, sakapātus zaļumus un visu samaisa.
Masu liek ietaukotā veidnē un cep sakarsētā cepeškrāsnī apm. 50 min.



LAI GARŠO !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mūsdienās reti, kurš zina, ka īsts borščs – tā ir zupa no latvāņiem, augiem, kurus lielākā daļa cilvēku uzskata par nezāli. Tieši latvāņu novārījums biešu kvasā senatnē tika saukts par boršču

Pasākumi

Grupas “A-EUROPA” solists Artūrs Duboks debitē kā kinofilmas “Tur, kur beidzas jūra” režisors

Grupas “A-Europa” līderis Artūrs Duboks ilgu darba gadu laikā sevi pierādījis kā profesionāls mūziķis, taču tagad viņš sevi atklāj kā scenāristu, režisoru un pat operatoru savā...