Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-27

Pikantais pīrāgs

500 g biezpiena ; 100 g žāvētas cūkgaļas ; 1- 2 marinēti gurķi ; 2 olas ; 50 g margarīna ; 2- 3 ēdamk. mannas ; 1 sīpols; 1 ķiploka daiviņa; 1/ 4 čili pāksts; zaļumi ; sāls.
Uz pannas sakarsētā taukvielā apcep sagrieztu cūkgaļu. Pievieno sakapātus sīpolus, gurķus , čili piparus . Visu izkarsē un tad atdzesē.
Biezpieni izberž caur sietu , pievieno olas , saceptaos produktus , ķiplokus , mannu , skapātus zaļumus un visu samaisa.
Masu liek ietaukotā veidnē un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 6o min.
Lai iznāk pikanti ,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

MOJO CAFÉ atklāšana 10.jūlijā

MOJO CAFÉ atklāšanā ar akustisko koncertu uzstāsies Jēkabs Nīmanis, kuru daudzi
atpazīst pēc lieliskajām kompozīcijām, kas radītas Jaunā Rīgas teātra
izrādēm („Latviešu...