Siera pīrāgs ar bekonu un pipariem

Siera pīrāgs ar bekonu un pipariem

Miltus sajauciet ar sasmalcinātu sviestu. Pielejiet 3 ēd.k. ūdens un sāli un sajauciet mīklu. Noturiet mīklu ledusskapī 30 min. Lai pagatavotu pildījumu, bekonu, sieru un papriku smalki sagrieziet, pievienojiet zaļumus, ar krējumu sakultas olas, sāli un piparus un samaisiet. Mīklu izrullējiet un lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu. Atlokiet maliņas, apberiet ar rīvmaizi un lieciet pildījumu. Cepiet pīrāgu 220 oC 40 min. līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet karstu.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
labais
Japamegina pagatavot!
20.07.2008. plkst. 19:28
ammm, garshiigi
12.09.2007. plkst. 13:40
Jābūt kaut kam savādākam .
30.07.2007. plkst. 20:40
siers gan man ne sevišķi - un vēl pie tam pīrāgā !.
26.07.2007. plkst. 09:58
shitaadi man patiik...taadi pikanti
19.07.2007. plkst. 20:09

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Izstāde „Akvarelis” mākslinieka Jāņa Undas piemiņai

No 22. aprīļa līdz 23. maijam Latgales Kultūrvēstures muzeja Izstāžu nama Lielajā zālē (Atbrīvošanas alejā 100a, Rēzeknē) skatāma akvarelistu darbu izstāde „Akvarelis”, veltīta...