Ābolu plātsmaize

Ābolu plātsmaize

1. Mīklu izrullējiet plānā kārtā un sagrieziet taisnstūros (22x30 cm). 2. Ābolus notīriet, sagrieziet plānās šķēlītēs, pievienojiet medu, samaltos riekstus un sukādes un sajauciet. 3. Ābolu masu lieciet uz mīklas vidējās daļas, atstājot brīvas malas, kuras jāapber ar pūdercukuru. 4. Veidojiet iegriezumus pamīšus no vidus uz malām 1cm attālumā vienu no otra. Sapiniet virs pildījuma un ieziediet ar olu. 5. Cepiet pinumu 20-25min 200 grādu temperatūrā. 6. Lai pagatavotu glazūru, pūdercukuru sajauciet ar liķieri un uzkarsējiet. Gatavo pīrāgu ieziediet ar ievārījumu un cukura glazūru un pasniedziet.

Komentāri (5)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
īstenā latviešu plātsmaize .!
26.07.2007. plkst. 10:08
es dievinu shito mantu...:))
19.07.2007. plkst. 21:40
Plātsmaize ir garda :::
09.07.2007. plkst. 14:50
Mja garšigi jau izklausas. :)
21.06.2007. plkst. 21:15
Pati gatavoju plātsmaizes, bus ari japamegina ši!
21.06.2007. plkst. 16:00

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Agileras koncerta biļešu īpašnieki, uzrādot biļeti, visu gadu bez maksas var iekļūt Club Essential

Estrādes zvaigznes Kristinas Agileras Rīgas koncerta jaunais datums pēc mākslinieces menedžmenta teiktā tiks noskaidrots nākamā gada sākumā. Koncerts ar visai lielu iespējamību notiks...