Pīrādziņi vārīti ar džemu

Pīrādziņi vārīti ar džemu

Mīklu izrullējiet trubiņā, sagrieziet mazākos gabaliņos, sarullējiet bumbiņās un lieciet uz galda, kas apbērts ar miltiem. Pēc 5 min bumbiņas izrullējiet aplīšos, virsū lieciet džemu un salociet pusmēnestiņa formas pīrādziņos. Ļaujiet nostāvēties 20-30 min un novāriet eļļā. Pasniedziet apbērtus ar pūdercukuru.

Komentāri (17)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
peteris!
noteikti pagatavošu
11.11.2011. plkst. 18:33
Njamma!
13.08.2008. plkst. 16:41
šīs pildītās trubiņas varu ēst un ēst ,,
11.03.2008. plkst. 20:43
Pats pīrādziņš izkūst mutē bez visām siekalām !!!
11.03.2008. plkst. 09:41
siekalas saskrēja mutē!!! ņamma!
30.11.2007. plkst. 19:22

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Izstāde „Bērns ar eņģeli devās ceļā...”

No 15. aprīļa līdz 16. maijam Latgales Kultūrvēstures muzeja Izstāžu nama Mazajā zālē (Atbrīvošanas alejā 100a, Rēzeknē) skatāma J.Soikāna Ludzas mākslas skolas (JSLMS) audzēkņu...