Pīrāgs ar spinātiem un dillēm

Pīrāgs ar spinātiem un dillēm

Spinātus sagrieziet un apberiet ar sāli. Dilles un lociņus sagrieziet, sajauciet ar spinātiem, pievienojiet muskatriekstu, piparus, 2/3 daļu eļļas un samaisiet. Mīklu izrullējiet divās plāksnēs un vienu lieciet uz pannas, kas samitrināta ar ūdeni. Uz mīklas lieciet sagatavoto pildījumu, apsedziet ar otru plāksni, kas ieziesta ar eļļu, un malas saspiediet. Virsu dažās vietās sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet 50-60 min 180 oC. Pasniedziet sagrieztu.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
mmm
ļoti garšīgi!
14.04.2009. plkst. 14:22
ozklausās negaršīgi, bet esmu ēdusi:) mh. super! un ja vēl padomā cik tas ir veselīgi... iesaku nobaudīt!
31.07.2007. plkst. 20:43
man ar ne ,bet pamēģināt jau derētu .,
26.07.2007. plkst. 10:11
ehh...man gan spinaats negarsho
19.07.2007. plkst. 21:41

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Andrea Bočelli piedāvā jaunu albumu

Atzīmējot savu piecdesmit gadu jubileju, populārais itāļu tenors Andrea Bočelli šonedēļ izdevis savu jaunāko albumu “Incanto”....