Pīrāgs ar spinātiem

Pīrāgs ar spinātiem

Spinātus atkausējiet un sagrieziet. Lociņus sagrieziet aplīšos un apcepiet eļļā. Pievienojiet spinātus un sildiet vēl 2 min. Apberiet ar muskatriekstu un sasmalcinātiem ķiplokiem un samaisiet. Brinzu sajauciet ar biezpienu, sieru, parmezāna sieru, olām un saldo krējumu. Sajauciet, līdz iegūstat viendabīgu masu, un pievienojiet zaļumus, sāli, piparus un spinātu masu. Mīklu izrullējiet 2 plāksnēs. 1 plāksni lieciet ar pergamentu izklātā, cepšanai paredzētā formā. Virsū lieciet pildījumu, izlīdziniet, apsedziet ar otru plāksni un malas saspiediet. Virsu sasmērējiet ar olu dzeltenumu. Pa vidu iegrieziet un cepiet 170-180 oC 25-30 min. Pasniedziet atdzesētu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kā man garšo :))
22.08.2007. plkst. 15:05

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Vasaras skola par kultūrpolitikas tendencēm Austrumeiropā

Krakovas Starptautiskais Kultūras centrs sadarbībā ar Vīnes Viduseiropas institūtu aicina piedalīties vasaras skolā "20 gadi pēc komunisma. Kultūrpolitika Centrāleiropā", kas...