Kārtainais pīrāgs(2)

Kārtainais pīrāgs(2)

Sīpolus un papriku smalki sagrieziet, apcepiet eļļā, līdz tie kļūst mīksti, un atdzesējiet. Zivi atdaliet no šķidruma, sasmalciniet, sajauciet ar rīsiem, sīpoliem, sagrieztiem zaļumiem, sāli un pipariem un aplejiet ar atlikušo eļļu. Labi samaisiet. Mīklu izrullējiet taisnstūra formā 0,5 cm biezumā, pārgrieziet uz pusēm un lieciet vienu pusi uz pannas, kas samitrināta ar ūdeni. Pa virsu lieciet zivs pildījumu un apkārt esošās malas ieziediet ar olu dzeltenumu. Apsedziet pildījumu ar otru plāksnes daļu un malas saspiediet kopā. Vidu ieziediet ar olu dzeltenumu, neaizskarot malas. Cepiet cepeškrāsnī. Pasniedziet karstu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vārīti dārzeņi satur tādu pašu daudzumu A vitamīna kā svaigi

Pasākumi

Pedigree un Whiskas ir palīdzējuši 12 Baltijas dzīvnieku patversmēm

Dzīvnieku barības ražotāju „Pedigree” un „Whiskas” rīkotās akcijas rezultātā kopumā tika ziedoti 60 tūkstoši eiro 12 Baltijas dzīvnieku patversmēm. Septembrī un oktobrī...