Pīrāgs ar tunci un spinātiem (2)

Pīrāgs ar tunci un spinātiem (2)

Lai pagatavotu mīklu, kukurūzas miltus sajauciet ar kviešu miltiem, pienu, margarīnu, cepamo pulveri un olu. Kārtīgi samaisiet. Lai pagatavotu pildījumu, vistas mīkstumu samaliet gaļas mašīnā. Cepšanai paredzētu formu ieziediet ar margarīnu, uz pamatnes lieciet pergamentu un uz tā - sagrieztu citronu. Tunci bez šķidruma sajauciet ar vistu, salmiņos sagrieztiem šampinjoniem un sīpoliem, sāli, pipariem, muskatriekstu, sinepēm un olām, kas sakultas ar pienu. Lieciet uz citrona daļu pildījuma, sagrieztus spinātus un atlikušo pildījumu. Aplejiet ar mīklu un cepiet 30 min 200 oC. Pasniedziet.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
piekrītu - arī ņemšanās paliela ,.
26.07.2007. plkst. 10:12
Man tāpatās ///
09.07.2007. plkst. 14:52
man garšo tuncis bet tie spināti nepārāk
08.07.2007. plkst. 19:45

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 16. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

LĀCENES JUBILEJA Elīnas Ģibietes personālizstāde galerijā „Istaba“

22. aprīlī plkst. 18.00 galerijā Istaba tiks atklāta tekstilmākslinieces Elīnas Ģibietes pirmā personālizstāde „Lācenes jubileja“. Izstādes nosaukums ilustrē ne tikai to, ka...