Pīrāgs ar tunci

Pīrāgs ar tunci

Miltus sajauciet ar sasmalcinātu margarīnu. Pievienojiet biezpienu un kārtīgi samaisiet. Mīklu sarullējiet bumbā un lieciet ledusskapī uz 30 min. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 oC. Izrullējiet mīklu un lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu. Sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet cepeškrāsnī 10 min.

Lai pagatavotu pildījumu, pannā izkausējiet sviestu un apcepiet sīpolus. Lieciet uz izceptās pamatnes kopā ar mazos gabaliņos sagrieztu tunci. Olas sakuliet ar biezpienu, pienu, mežlokiem, lociņiem un garšvielām. Sīpolus un tunci aplejiet ar šo masu. Pievienojiet olīves un apberiet ar sieru. Cepiet pīrāgu 30-40 min, līdz virsējā kārta paliek zeltaini brūna. Pasniedziet ar zaļo salātu lapām.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ieva
emmm...muļķīgi jautāt, bet cik personām tas paredzēts? :D
29.07.2008. plkst. 17:36
Siers ar tunci - labais , tikai ilga gan ražosāna ;
10.05.2008. plkst. 09:10
tunci vēl neesmu iecienījis ,,,
14.03.2008. plkst. 18:33
Sanāca gardais sāļais pīrāgs ar tunci !!
14.03.2008. plkst. 09:01
tuncim jābūt veselīgam, arī kādā mīklā ,
08.01.2008. plkst. 15:51

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sausās brokastis ir bagātas ar šķiedrvielām, vitamīniem un daudzām minerālvielām (dzelzi)

Pasākumi

Klajā nācis Eros Ramazzotti jaunais albums “Ali e Radici”

Šonedēļ mūzikas izdevniecības “Sony Music” apgādā dziedātājs Eros Ramazzotti laidis klajā savu vienpadsmito studijas albumu “Ali e Radici” (“Spārni un saknes”)....