Pīrāgs ar tunci

Pīrāgs ar tunci

Miltus sajauciet ar sasmalcinātu margarīnu. Pievienojiet biezpienu un kārtīgi samaisiet. Mīklu sarullējiet bumbā un lieciet ledusskapī uz 30 min. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 oC. Izrullējiet mīklu un lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu. Sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet cepeškrāsnī 10 min.

Lai pagatavotu pildījumu, pannā izkausējiet sviestu un apcepiet sīpolus. Lieciet uz izceptās pamatnes kopā ar mazos gabaliņos sagrieztu tunci. Olas sakuliet ar biezpienu, pienu, mežlokiem, lociņiem un garšvielām. Sīpolus un tunci aplejiet ar šo masu. Pievienojiet olīves un apberiet ar sieru. Cepiet pīrāgu 30-40 min, līdz virsējā kārta paliek zeltaini brūna. Pasniedziet ar zaļo salātu lapām.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ieva
emmm...muļķīgi jautāt, bet cik personām tas paredzēts? :D
29.07.2008. plkst. 17:36
Siers ar tunci - labais , tikai ilga gan ražosāna ;
10.05.2008. plkst. 09:10
tunci vēl neesmu iecienījis ,,,
14.03.2008. plkst. 18:33
Sanāca gardais sāļais pīrāgs ar tunci !!
14.03.2008. plkst. 09:01
tuncim jābūt veselīgam, arī kādā mīklā ,
08.01.2008. plkst. 15:51

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 28. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lielākais kabacis pasaulē svēra vairāk kā 65 kg

Pasākumi

Maš Maš sadarbojas ar Normundu Pauniņu un Andi Grīvu

Muzikālā formācija Maš Maš piedāvā savu jaunāko singlu “Tagad šeit”, kuru sarakstījis Gints Saulītis un Rolands Ūdris. Dziesmā dzirdams arī Normunds Pauniņš (Otra Puse) un Andis Grīva....