Pīrāgs ar tunci

Pīrāgs ar tunci

Miltus sajauciet ar sasmalcinātu margarīnu. Pievienojiet biezpienu un kārtīgi samaisiet. Mīklu sarullējiet bumbā un lieciet ledusskapī uz 30 min. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 oC. Izrullējiet mīklu un lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar eļļu. Sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet cepeškrāsnī 10 min.

Lai pagatavotu pildījumu, pannā izkausējiet sviestu un apcepiet sīpolus. Lieciet uz izceptās pamatnes kopā ar mazos gabaliņos sagrieztu tunci. Olas sakuliet ar biezpienu, pienu, mežlokiem, lociņiem un garšvielām. Sīpolus un tunci aplejiet ar šo masu. Pievienojiet olīves un apberiet ar sieru. Cepiet pīrāgu 30-40 min, līdz virsējā kārta paliek zeltaini brūna. Pasniedziet ar zaļo salātu lapām.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ieva
emmm...muļķīgi jautāt, bet cik personām tas paredzēts? :D
29.07.2008. plkst. 17:36
Siers ar tunci - labais , tikai ilga gan ražosāna ;
10.05.2008. plkst. 09:10
tunci vēl neesmu iecienījis ,,,
14.03.2008. plkst. 18:33
Sanāca gardais sāļais pīrāgs ar tunci !!
14.03.2008. plkst. 09:01
tuncim jābūt veselīgam, arī kādā mīklā ,
08.01.2008. plkst. 15:51

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Pasmaidi kopā ar Jāni Stībeli

Lai arī sabiedrībā dažbrīd valda ne tik optimistisks noskaņojums, iestājoties pirmajām patiesi siltajām pavasara dienām un piesaulītē pamanot dzeltenās pieneņu galvas, tā vien gribas...