Lasītāju receptes

anksunamun 2009-02-05

Pankūkas ar gaļu

Pankūku mīklai:

250 gr miltu
1 ola
ūdens
sāls
cukurs

Miltus sajauc ar ūdeni, pievieno olu. Sāli pieber aptuveni 1/2 tējkatoti, cukuru - pēc garšas( ne vairāk kā 5 ēd.k). Mīklai jābūt šķidrai un vidēji saldai.

Pankūku pildījumam:

300 gr malto gaļu
1/2 sīpolu
svaigas dilles (1/2 buntītes)
vegeta

Sīpolus sagriež mazos kubiņos, dilles sakapā.

Gatavošanas process:

Cep lielās pankūkas - ļoti ērti cept pankūku mīklu uzlejot uz pannas ar zupas kausu vai kafijas tasīti.
Cep no abām pusēm - līdz tās kļūst gaiši brūnas.
Malto gaļu, sagrieztus sīpolus,sakapātas dilles uz pannas apcep līdz gaļa paliek brūngana. Pēc garšas pievieno vegetu - tā lai nebūtu par sāļu.
Tad ņem lielo pankūku un vidū ieliek 3 tējk. maltās gaļas. Saloka pankūku. Vispirms ieloka labo un kreiso pusi, tad apakšu, tad augšu - līdz izveidojas kvadrātiņš.
Tad liek uz pannas un nedaudz apcep, lai pankūkas netaisītos vaļā.
Var pasniegt ar skābo vai saldo krējumu.
Labu apetīti!

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Mr X (14)
man ar loti garsoja taisiju mamai vakarinas un iznaca lieliski. tagat ieteicu ari citiem:)
22.04.2012. plkst. 18:58
sugar
nu dikti garshiigas pankuukas.visiem ljoti garshoja,un pats galvenais-pat pienu nevajag!
20.09.2009. plkst. 10:17
mājsaimniece
Pildījumam der arī biezpiens ,piemaisa olu drusku cukuru,vanilīnu,arī krējumiņu.Ļoti garšigi.Tā var bērnus piedabūt biezpienu ēst.
08.09.2009. plkst. 21:47
mājsaimniece
Pildījumam der arī biezpiens ,piemaisa olu drusku cukuru,vanilīnu,arī krējumiņu.Ļoti garšigi.Tā var bērnus piedabūt biezpienu ēst.
08.09.2009. plkst. 21:47
LD
Pildījumam maltās gaļas vietā ņemu vārītas plaušas. Tad gan ir SUPER!!!
19.04.2009. plkst. 09:45

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Amālijas iela 5a Inta Ruka. Fotogrāfijas 2004 – 2008

No 2009.gada 9.janvāra līdz 8.februārim Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) būs skatāma fotomākslinieces Intas Rukas personālizstāde...