Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Pikantās kabaču pankūkas

1/2 kg kabaču
2 olas
2 ēdamk. miltu
sāls
pipari
siers
desas vai šķiņķa pārpalikumi
1-2 ēdamk. majonēzes
pētersīļu zaļumi
eļļa cepšanai


Kabačus nomizo , izņem sēklas , sarīvē uz sakņu rīves , sajauc ar sāli , ļauj ,lai kabači atsulojas. Pievieno olas , rīvētu sieru , sagrieztu gaļu, pievieno majonēzi, zaļumus un miltus. Kārtīgi izmaisa un cep sakarsētā eļļā.
Pasniedz ar krējumu.

Lai garšo !!

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Platon
Gaļa ir lieka:(((
28.05.2011. plkst. 01:23
Aija
Paldies par recepti,ļoti garšigi.Bērniem ar garšoja
27.08.2009. plkst. 11:20

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 27. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Olas satur ne tikai daudz vitamīnu, minerālvielu un olbaltumvielu, bet arī holesterīnu, tāpēc ir prātīgi to lietošanu uzturā samazināt līdz 3 – 4 nedēļā

Pasākumi

No tumšās šokolādes radīts pirmais saldais Cēsu suvenīrs!

Cēsu Apmeklētāju centrā - Tūrisma informācijas centrā, Pils laukumā 9, var iegādāties pēc īpaša pasūtījuma pagatavotas tumšās šokolādes plāksnītes, kuru brūnajā virsmā no...