Lasītāju receptes

rituks10 2009-01-16

Pikantās kabaču pankūkas

1/2 kg kabaču
2 olas
2 ēdamk. miltu
sāls
pipari
siers
desas vai šķiņķa pārpalikumi
1-2 ēdamk. majonēzes
pētersīļu zaļumi
eļļa cepšanai


Kabačus nomizo , izņem sēklas , sarīvē uz sakņu rīves , sajauc ar sāli , ļauj ,lai kabači atsulojas. Pievieno olas , rīvētu sieru , sagrieztu gaļu, pievieno majonēzi, zaļumus un miltus. Kārtīgi izmaisa un cep sakarsētā eļļā.
Pasniedz ar krējumu.

Lai garšo !!

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Platon
Gaļa ir lieka:(((
28.05.2011. plkst. 01:23
Aija
Paldies par recepti,ļoti garšigi.Bērniem ar garšoja
27.08.2009. plkst. 11:20

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Uz 1 kg miltu tiek patērētas 2 tējkarotes sodas vai 4 – 6 tējkarotes cepamā pulvera

Pasākumi

SARĪKOJUMI RĪGAS LATVIEŠU BIEDRĪBĀ 2009. GADA 17. JŪNIJS – 15. JŪLIJS

17. jūnijā plkst. 19.00 Zelta zālē
KAMERMŪZIKAS KONCERTS
Piedalās Gunta Cēse (soprāns), Aleksandra Boroduļina, Ieva Kļaviņa (klavieres), Raivo Lallo (klarnete).
Programmā V. Bellīni,...