Pankūku pīrādziņi ar biezpienu

Pankūku pīrādziņi ar biezpienu

Lai pagatavotu 20 pankūkas, olas, sāli, cukuru samaisiet, pievienojiet pusi piena un miltus un sakuliet, līdz veidojas viendabīga masa. Maisot pakāpeniski pielejiet atlikušo pienu (ja mīkla iznākusi bieza, izkāsiet to). Mīklu lejiet plānā kārtā un cepiet sakarsētā pannā, kas ieziesta ar eļļu (ieteicams manevrēt ar pannu, lai mīkla būtu pa visu pannas virmu). Pankūkas biezumam jābūt 1,5-2 mm. Līdzko pankūka kļūst brūngana, ņemiet to nost no pannas.

Lai pagatavotu pildījumu, biezpienu sasmalciniet, pievienojiet olu, eļļu un cukuru un labi samaisiet. Lieciet pildījumu uz pankūkām un veidojiet taisnstūra formas pīrādziņus. Šos pankūku pīrādziņus apcepiet no abām pusēm līdz zeltainam brūnumam. Pasniedziet karstus ar krējumu.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
abra
ko tu neteiksi!!!
11.07.2009. plkst. 21:49
biezpienkūkas ir mans mīļākais ēdiens,
17.09.2007. plkst. 10:19

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemenes ir vienīgie augļi, kuriem sēklas aug ārpusē

Pasākumi

Mākslinieces LINDAS FREIBERGAS personālizstāde “IR LABI”

Studiju gados Latvijas Mākslas akadēmijā vārdi „ir labi” simbolizē jautājumu - vai šis mākslas darbs ir pietiekami labs dotajam uzdevumam, savukārt pēc studiju beigšanas - tā ir...