Lasītāju receptes

d_kundze 2007-11-01

Karstā šokolāde ar putukrējumu un mandelēm

Sastāvdaļas:
100 g šokolādes
3 tējk. cukura
2 gl. piena
2 tējk. šķīštošās kafijas
100 ml saldā krējuma
ēd.k. apgrauzdētu mandeļu skaidiņu.

Pagatavošana:
Sokolādi ūdens peldē izkausē un pamazām kuļot pievieno uzvārītu pienu, 2 tējk. cukura, šķīstoš kafiju.
Karsto šokolādi salej traukos un grezno ar putukrējumu, kas saputot ar tējk. cukura, pārkaisa ar mandeļu skaidiņām

Es nespeeju atteikties izbaudiit kaut ko tik fantastiski garshiigu..taapeec ar sho te kaarumu es dazkart meedzu aizrauties:)Lai labi garsho!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidēji vienā šokolādes batoniņā ir atrodamas 8 insektu kājas

Pasākumi

Izstāde par Baigo gadu Latvijas vēsturē apskatāma Cēsu pilsētas domē

Cēsu Vēstures un mākslas muzejs piedāvā ceļojošo izstādi „Baigais gads”. Izstāde sniedz vispārēju priekšstatu par tajā laikā piedzīvoto, atspoguļo visu Baigā gada notikumu gaitu:...