Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Karstais apelsīns

Sastāvdaļas:

1. 2-3 lieli apelsīni
2. 3 tēj.k. cukura
3. kanēļa standziņa
4. 3 krustnagliņas
5. Dekorēšanai
6. rīvēts muskatrieksts



Pagatavošana:

No apelsīniem izspiež sulu. Sulu ar cukuru, kanēli, krustnagliņām, uzkarsē un atstāj ievilkties 10 min. Sulu pārlej karstumizturīgā glāzē, pārkaisa ar sarīvētu muskatriekstu. Pasniedz jebkurā dienas laikā...

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Keane atgriežas ar trešo albumu

Viena no iecienītākajām britu grupām Keane klajā laidusi savu trešo albumu “Perfect Symmetry”, kas Latvijā pieejams “Universal Music” apgādā.

...