Lasītāju receptes

strausakaaja 2009-01-19

Karstais apelsīns

Sastāvdaļas:

1. 2-3 lieli apelsīni
2. 3 tēj.k. cukura
3. kanēļa standziņa
4. 3 krustnagliņas
5. Dekorēšanai
6. rīvēts muskatrieksts



Pagatavošana:

No apelsīniem izspiež sulu. Sulu ar cukuru, kanēli, krustnagliņām, uzkarsē un atstāj ievilkties 10 min. Sulu pārlej karstumizturīgā glāzē, pārkaisa ar sarīvētu muskatriekstu. Pasniedz jebkurā dienas laikā...

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 24. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Galvenais iemesls, kāpēc rīsi tiek audzēti appludinātos rīsa laukos, ir nezāļu iznīdēšanai. Patiesībā rīsi spēj augt arī sausās teritorijās

Pasākumi

FONTAINE FESTIVAL LIEPĀJĀ

FONTAINE FESTIVAL

„Flashlight” fināls

Habemus

The Hobos

Mavourneen(rock – Dānija)

Frank Zappa Project

Kuchenbeat

+ Prison Bar striptease, Ap Art filmu telts un daudz kas...

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0