Lasītāju receptes

Šampanieša bole

saulux3 2008-07-24

Šampanieša bole

Šampanietis un augļi, ogas (1 : 2)

Augļus un ogas (der arbūzi, melones, bumbieri, plūmes, zemenes u. c. — pēc izvēles; izņem sēklas un kauliņus) sagriež kubiciņos un saber speciālā boles traukā. Pārlej ar šampanieti (šķidrumam pilnībā jānosedz augļi un ogas) un liek ledusskapī, lai garšas buķete top pilnīgāka.
Pasniedz boles traukā vai jau salietu glāzēs.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

KARSTIE ZIEMEĻI – jaunās dramaturģijas lasījumu mēnesis Rīgā

Teātris United Intimacy rīko ziemeļu dramaturģijas mēnesi, piedāvājot publikas uzmanībai četrus izcilus mūsdienu dramaturgus. Publikai katru nedēļu būs iespēja kopīgi iepazīt pa...