Lasītāju receptes

saulux3 2008-07-24

Ķiršu kompots

Sastāvdaļas:
Ķirši
cukura sīrups

Pagatavošana:

Atlasiet tumšus, nebojātus un vienādi gatavus ķiršus.

Nomazgājiet, noteciniet ūdeni un blīvi saberiet burkā.

Karstu, bet ne vārošu cukuru sīrupu ielejiet burkās uz ķiršiem.

Atstājot līdz augšai 1,5-2 cm .

Uzlieciet novārītus vāciņus, iemērcējiet līdz pleciem ūdenī, kas atrodās lielā traukā un sasildīts līdz 70 - 75 grādu temepratūras un sāciet sterilizēt.

Verdošā ūdenī puslitra burkas jātur 10-20 minūtes, 3 l burkas -30-35 minūtes.

Kad burkas izņemtas , noslēdziet ar vākiem.

Cukura sīrups:

Uz 6 daļām cukura, 4 daļas ūdens (pēc svara)

! l burkās saies 750 g ķiršu un 320 g sīrupa.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

Dragreisa Čempionāta un DrinkMe Cup 2. Posmā – dragsters ar lidmašīnas dzinēju

13. jūnijā Jēkabpils lidlaukā notiks pirmās šī gada Latvijas Dragreisa Čempionāta 402 metru sacensības, kurās piedalīsies ātrākās automašīnas un profesionālākie braucēji no...