Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-22

Dzirkstosa berzu sula

Svaigu berzu sulu pilda vīna vai sampaniesa pudeles. Katra pudele ieber 15-20g cukura, ieliek 5 - 6 rozines, nedaudz citronskabes, pielej berzu sulu lidz pudeles sasaurinajumam, aizkorke, korki parsien ar auklu vai nostiprina ar stiepli gluzi ka sampaniesa pudeli (lai korkis neizspragtu, tam jabut nostiprinatam), pudeles patur silta vieta (5 - 10 gradi C) un pec tam uzglaba gulus. Pec 15 - 20 dienam sula ir norugusi, dzirkstosa, ar patikamu garsu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želantīns pārdodas plātnēs un granulās. Viena lapu želantīna plātne parasti atbilst 2 gramiem želantīna granulu

Pasākumi

Solomona Geršova (1906, Daugavpils –1989, Ļeņingrada) piemiņas izstāde No Tamaras Fedotovas kolekcijas

2008.gada 7.martā Latvijas Nacionālais mākslas muzejs Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a) vēr vaļā krievu postavangarda mākslas pārstāvja, mākslinieka no Daugavpils Solomona Geršova...