Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-22

Dzirkstosa berzu sula

Svaigu berzu sulu pilda vīna vai sampaniesa pudeles. Katra pudele ieber 15-20g cukura, ieliek 5 - 6 rozines, nedaudz citronskabes, pielej berzu sulu lidz pudeles sasaurinajumam, aizkorke, korki parsien ar auklu vai nostiprina ar stiepli gluzi ka sampaniesa pudeli (lai korkis neizspragtu, tam jabut nostiprinatam), pudeles patur silta vieta (5 - 10 gradi C) un pec tam uzglaba gulus. Pec 15 - 20 dienam sula ir norugusi, dzirkstosa, ar patikamu garsu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 24. maijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sākotnējais galdautu izmantojums bijā kā dvieļiem, lai noslaucītu pirkstus un rokas pēc ēšanas

Pasākumi

Filadelfija, te es nāku!

“Filadelfija, te es nāku!” ir dramaturga atzīšanās mīlestībā savai dzimtajai pusei Īrijai un tās ļaudīm.

Aizkustinoša luga par jaunu puisi, kurš grasās emigrēt uz Ameriku un...