Lasītāju receptes

ligatt 2008-04-22

Dzirkstosa berzu sula

Svaigu berzu sulu pilda vīna vai sampaniesa pudeles. Katra pudele ieber 15-20g cukura, ieliek 5 - 6 rozines, nedaudz citronskabes, pielej berzu sulu lidz pudeles sasaurinajumam, aizkorke, korki parsien ar auklu vai nostiprina ar stiepli gluzi ka sampaniesa pudeli (lai korkis neizspragtu, tam jabut nostiprinatam), pudeles patur silta vieta (5 - 10 gradi C) un pec tam uzglaba gulus. Pec 15 - 20 dienam sula ir norugusi, dzirkstosa, ar patikamu garsu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

Balāžs Kičiņi/ Balaz Kicsiny Kur un kad?

Astoņdesmito gadu sākuma ungāru glezniecībā dominēja dažādas jaunā ekspresionisma ievirzes – tīras, spilgtas un rotaļīgas krāsas, monumentāli un pozitīvām emocijām bagāti tēli....

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://127.0.0.1:11211) in Unknown on line 0