Lasītāju receptes

saulux3 2008-07-09

Ābolu tēja

Sastāvdaļas:
20 g kaltetu abolu mizu
1 l ūdens
60 g cukura vai medus

Pagatavošana:

Kaltētas, nedaudz apbrūninātas ābolu mizas liek aukstā ūdenī, uzvāra un 10 - 15 minūtes ļauj ievilkties ;izkāš un pasniedz ar cukuru vai medu

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Skolēniem Cēsīs iespēja apgūt seno rotu ABC

Sākoties mācību gadam, rotkalis Daumants Kalniņš aicina skolēnus apmeklēt Seno rotu kalvi, kur dažādu interaktīvo nodarbību ietvaros skolēniem iespējams vērot un pašiem apgūt rotu darināšanas prasmi. ...