Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Piena - ābolu biezeņa dzēriens

2 glāzes piena
1 glāze dzērveņu
½ glāze ābolu biezeņa
2 - 3 ĒK cukura
½ TK kanēļa


Uzvāra pienu, pievieno cukuru, kanēli, nedaudz patur uz uguns, pēc tam noņem un atdzesē. Dzērvenes sarīvē un sajauc ar biezeni. Uzreiz ielej atdzesētu pienu, ātri sakuļ, lai piens nesavelkas kunkuļos.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sarkanais vīns labi piederas pie „tumšās” gaļas (jēra gaļas, cūkgaļas, liellopu gaļas, medījuma, truša gaļas, pīles gaļas)

Pasākumi

Mexican party klubā "Space Dog"

Meksikāņu vakars ar draudzīgām tekilas cenām un citiem pārsteigumiem!...