Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-13

Ābolu šerberts

Sastāvdaļas:
1/2 glāzes ābolu sulas
50 g augļu saldējuma
1/4 glāzes ķiršu sulas

Pagatavošana:

Platā glāzē liek saldējumu. To pārlej ar mikserī sakultu ābolu un ķiršu sulas maisījumu.

Patīkami veldzēties karstā laikā.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Jauniestudējums "Uz tirgus"

Dirty Deal Teatro šajā nedēļas nogalē atklāj jauno sezonu ar Valtera Sīļa un Edgara Kaufelda jauniestudējumu "Uz tirgus".

Tirgus ir vieta, kur dabūsi labāko produktu par...