Lasītāju receptes

maigucis 2008-07-03

Zemeņu bole

15 glāzēm -
1 kg zemeņu,
4 ēdamk. cukura,
2 ļoti sīki sagriezti selerijas kātiņi,
2 pudeles atdzesēta baltvīna,
1 pudele atdzesēta šampanieša,
nedaudz selerijas zaļumu.

Zemenes ievieto boles traukā. Pārkaisa ar cukuru , uzliek vāciņu un apm. 5 st. tur vēsumā.
Pievieno seleriju , pārlej ar vīnu un šampanieti. Dekorē ar selerijas lapiņām.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 05. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

DIVAS JAUNAS BRITU GRUPAS PAPILDINA POSITIVUS FESTIVĀLA PROGRAMMU

Apstiprināta jaunu mākslinieku piedalīšanās lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Baltijā POSITIVUS FESTIVAL, kas 17.-18.jūlijā notiks Salacgrīvā. Tās ir divas  daudzsološas...