Mango – zemeņu šerberts

Mango – zemeņu šerberts

1. Visas sastāvdaļas sakuļ ar blenderi vai virtuves kombainu (apmēram 1 – 2 minūtes). Ja nepieciešams pievieno vēl nedaudz apelsīnu sulas.

2. Šerbertu pilda atdzesētās glāzēs un nekavējoties pasniedz.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
enija
super garsigi
18.07.2009. plkst. 18:45

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Baltais vīns iederas pie „baltās” gaļas (vistas, tītara, zivs, delikatesēm no jūras veltēm, piena sivēnam)

Pasākumi

Dailes teātrī notiks Dailes teātra 9. studijas diplomdarbu izrādes

Šogad Latvijas Kultūras akadēmiju beidz 17 dramatiskā teātra aktiermākslu studējošie topošie aktieri asoc. prof. Mihaila Gruzdova un Indras Rogas vadībā - Gints Andžāns, Lauris Bokišs,...