Mango – zemeņu šerberts

Mango – zemeņu šerberts

1. Visas sastāvdaļas sakuļ ar blenderi vai virtuves kombainu (apmēram 1 – 2 minūtes). Ja nepieciešams pievieno vēl nedaudz apelsīnu sulas.

2. Šerbertu pilda atdzesētās glāzēs un nekavējoties pasniedz.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
enija
super garsigi
18.07.2009. plkst. 18:45

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Akcija "Laimē ielūgmus uz Mielavs un Pārcēlāji koncertiem" noslēgusies

Sveiks, latviešu mūzikas cienītāj!Mielavs un Pārcēlāji pagarina koncertturneju un dodas priecēt savus atbalstītājus lielākajās Latvijas pilsētās.Ja arī Tu vēlies lieliski pavadīt...