Kokteilis "Medus pelēns"

Kokteilis "Medus pelēns"

Visas kokteļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 19. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Solomona Geršova (1906, Daugavpils –1989, Ļeņingrada) piemiņas izstāde No Tamaras Fedotovas kolekcijas

2008.gada 7.martā Latvijas Nacionālais mākslas muzejs Mazajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a) vēr vaļā krievu postavangarda mākslas pārstāvja, mākslinieka no Daugavpils Solomona Geršova...