Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Bumbieru piens

750 ml piena
6 bumbieru pusītes sīrupā
1 tējk. vaniļas cukura
30 ml bumbieru liķiera, var nelikt
1 ēdamk. cukura
2-3 ēdamk.mežrozīšu biezeņa


Pienu uzkarsē un tajā sasilda bumbieru pusītes, pēc tam pievieno vaniļas cukuru un visu mikserī sakuļ. Uzmanīgi un pamazām pievieno bumbieru liķieri. Saldo krējumu saputo ar cukuru un uzmanīgi iecilā mežrozīšu biezeni tā, lai veidojas glītas, sārtas svītras. Bumbieru pienu ielej glāzēs, virspusē uzliek putukrējuma karoti.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Izveidota jauna rokmūzikas apvienība “Riga Rock”

Ar singlu “Melnais zirgs” sevi piesaka jauna rokmūzikas apvienība “Riga Rock”, kurā apvienojušies pazīstami Latvijas rokmūziķi....