Lasītāju receptes

Parisian blond

d_kundze 2008-02-12

Parisian blond

25ml tumšo rumu "Bacardi"
25ml Triple Sec
25ml saldu krejumu

Visus komponentus kopaa ar ledu sakratiet šeikerii un salejiet kokteiļglāzē! Baudiet!:)

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Harija Ozola un Santas Zapackas jubilejas koncerts

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Harija Ozola un Santas Zapackas 5 gadu  jubilejas koncertu 2009.gada 1.martā VEF Kultūras pilī plkst. 15:00 un plkst. 19:00!

Koncertā...