Kokteilis "Bellini"

Komentāri (3) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Agnese
ar kādu šampanieti būtu visgaršīgāk?
20.08.2010. plkst. 11:58
Aija
Bellini Orģinālajā receptē , būtu jālietot persiku purē - biezenis , vai blenderēts persiks, dažreiz arī izmanto liķieri "archers" un tad tiek pievienots dzirkstošais vīns.
29.09.2008. plkst. 09:49
tik vienkaarshi un laikam baigi garshiigi
19.07.2007. plkst. 18:49

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Mākslinieku AIVARA VILIPSŌNA & RUDĪTES GODFREY izstāde “PASLĒPUSIES PUMA”

”Paslēpusies Puma” - tā savu izstādi nosaukuši mākslinieki - Rudīte Godfrey (ASV) un Aivars Vilipsōns. Zīmējumi un ciļņi.
”Mani sauc Ru di te, nāku no Austrumeiropas un sirdī...