Kokteilis "Bellini"

Kokteilis "Bellini"

Šampanieša glāzē ielejiet sulu un tad - atdzesētu šampanieti. Dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.

Šo kokteili pirmo reizi pagatavoja Žuzepe Čipariani 1948. gadā priekš itāļu gleznotāja Bellini izstādes Venēcijā.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Agnese
ar kādu šampanieti būtu visgaršīgāk?
20.08.2010. plkst. 11:58
Aija
Bellini Orģinālajā receptē , būtu jālietot persiku purē - biezenis , vai blenderēts persiks, dažreiz arī izmanto liķieri "archers" un tad tiek pievienots dzirkstošais vīns.
29.09.2008. plkst. 09:49
tik vienkaarshi un laikam baigi garshiigi
19.07.2007. plkst. 18:49

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. jūlijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senie slāvi uzskatīja, ka maizes „vecmāmiņa” bija putra, un tas tika izskaidrots sekojoši. Kādu reizi senais kulinārs vārīja putru un nejauši piebēra pārāk daudz putraimu. Putras vietā sanāca plācenis. Kārtīgi sabāruši paviršo kulināru, kaimiņi tomēr pagaršoja jauno ēdienu. Un acīmredzot palika apmierināti, tā kā ķērās klāt tā pilnveidošanai, putraimu vietā ar laiku izmantojot miltus

Pasākumi

Labvēlīgais Tips: „Mums būs šovs!”

„Mēs par to nekautrējamies – mums būs šovs.”, ar šādiem vārdiem grupa „Labvēlīgais Tips” nekautrējoties paziņo, ka šogad 2. un 3. oktobrī 19.00 Arēna Rīga amfiteātrī rīkos divus lielos šovus. ...