Dzērieni

Kokteilis "Astorija"

Kokteilis "Astorija" (2)

Pagatavošanas laiks 5 minūtes

Paredzēts 1 personām

"Bakardi kokteilis"

"Bakardi kokteilis" (3)

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/2 piepildīts ar ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē ar cukura maliņu. Šādu maliņu var pagatavot, iemērcot glāzes maliņu
Kokteilis "Enģelis"

Kokteilis "Enģelis" (1)

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē.
Dekorējiet ar ķiršiem un banāna šķēlītēm un pasniedziet.
Kokteilis "Amaross"

Kokteilis "Amaross" (2)

Pagatavošanas laiks 5 minūtes

Paredzēts 1 personām

Kokteilis "Alba"

Kokteilis "Alba" (1)

Pagatavošanas laiks 5 minūtes

Paredzēts 1 personām

Kokteilis "Aleksandrs"

Kokteilis "Aleksandrs" (2)


Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī ar ledu. Izkāsiet kokteiļglāzē, apberiet ar muskatriekstu un pasniedziet.
Varianti: kokteili "Aleksandrs-2" gatavo ar baltās
Kokteilis "Alabama"

Kokteilis "Alabama" (3)

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokteilis "Akapulko"

Kokteilis "Akapulko" (1)

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet "tumbler" glāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokteilis "Aisbergs"

Kokteilis "Aisbergs" (1)

Šņabi un liķieri lejiet "highball" glāzē ar ledu un samaisiet. Pēc garšas pielejiet toniku, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokteilis "Aviācija"

Kokteilis "Aviācija" (1)

Pagatavošanas laiks 5 minūtes

Paredzēts 1 personām

Kokteilis "Aprikožu"

Kokteilis "Aprikožu" (1)

Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī. Lejiet "highball" glāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokosriekstu kokteilis

Kokosriekstu kokteilis (4)

Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī. Lejiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Translate

Šodien

2018. gada 18. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Deviņdesmitie. Ivars Grāvlejs. Fotogrāfijas

No 2009.gada 9.jūlija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) savus skatītājus gaida...