Dzērieni

Kokteilis "Astorija"

Kokteilis "Astorija" (2)

Pagatavošanas laiks 5 minūtes

Paredzēts 1 personām

"Bakardi kokteilis"

"Bakardi kokteilis" (3)

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/2 piepildīts ar ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē ar cukura maliņu. Šādu maliņu var pagatavot, iemērcot glāzes maliņu
Kokteilis "Enģelis"

Kokteilis "Enģelis" (1)

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē.
Dekorējiet ar ķiršiem un banāna šķēlītēm un pasniedziet.
Kokteilis "Amaross"

Kokteilis "Amaross" (2)

Pagatavošanas laiks 5 minūtes

Paredzēts 1 personām

Kokteilis "Alba"

Kokteilis "Alba" (1)

Pagatavošanas laiks 5 minūtes

Paredzēts 1 personām

Kokteilis "Aleksandrs"

Kokteilis "Aleksandrs" (2)


Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī ar ledu. Izkāsiet kokteiļglāzē, apberiet ar muskatriekstu un pasniedziet.
Varianti: kokteili "Aleksandrs-2" gatavo ar baltās
Kokteilis "Alabama"

Kokteilis "Alabama" (3)

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokteilis "Akapulko"

Kokteilis "Akapulko" (1)

Visas kokteiļa sastāvdaļas lejiet šeikerī, kas līdz 1/3 piepildīts ar
ledu, un sajauciet. Izkāsiet "tumbler" glāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokteilis "Aisbergs"

Kokteilis "Aisbergs" (1)

Šņabi un liķieri lejiet "highball" glāzē ar ledu un samaisiet. Pēc garšas pielejiet toniku, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokteilis "Aviācija"

Kokteilis "Aviācija" (1)

Pagatavošanas laiks 5 minūtes

Paredzēts 1 personām

Kokteilis "Aprikožu"

Kokteilis "Aprikožu" (1)

Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī. Lejiet "highball" glāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Kokosriekstu kokteilis

Kokosriekstu kokteilis (4)

Visas kokteiļa sastāvdaļas sakuliet blenderī. Lejiet kokteiļglāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Translate

Šodien

2019. gada 08. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

Māris Subačs Plakāti un domas

Aizsākot ziemas / pavasara’ 2009 sezonu Svētdienas sarunām muzejā, 11.janvārī plkst. 15:00 filozofiski lakonisko darbu autors Māris Subačs un mākslas zinātniece Elita Ansone aicina visus...