Lasītāju receptes

zanjux 2007-08-27

ābolu biezenis

3 kg āboli
300 g cukura
1.5 gl. ūdens
1/2 tējk. kanēlis

Pagatavošana:
Nomizo un smalki sagriež ābolus. Liek katliņā un uzlej ūdeni, vāra, līdz āboli izšķīduši. Tad pievieno cukuru un pavāra 5 minūtes. Beigās pievieno kanēli un vēl maziet maisot pavāra.
Šādu ābolu biezeni nevar glabāt siltumā, toties ir ļoti garšīgs un nav pārbāzts ar kalorijām :)

lai labi garšo.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kika
japamegina!mums majturiba ir jatais akaut kas konservets cerams ka bys garsiigs!a tev garsoja?
10.09.2008. plkst. 20:47

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Koncerts "Mūzika pāri visam..."

Muzicēs Elīna Volkmane (soprāns, Latvija / Norvēģija) un Agnese Egliņa (klavieres, Latvija).
Piedalās Juris Vizbulis (tenors, Latvija).
Programmā A. Loti, B. Marčello, G. Doniceti, V....